Kerst Ontbijtcocktail

Ingrediënten

300 milliliter rode druivensap

200 milliliter volle yoghurt

100 gram rode bessen, gerist

4 takjes munt

Kerst Ontbijtcocktail

Bereiding

Verdeel het druivensap over vier hoge glazen en schenk midden in het glas een flinke scheut volle yoghurt. Strooi wat besjes in de glazen en prik er een takje munt in.

 

Direct serveren!

Tip: Gebruik geen magere yoghurt of drinkyoghurt! Die mengt zich te snel met het druivensap.

 

Bron: Allerhande Kerst 2006

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken