Kerst Tiramisu

Ingrediënten

200 gram Slagroom
250 gram  Mascarpone
250 gram  Kwark
100 gram  Suiker
1 Pakje Vanillesuiker
200 gram Speculaas
400 gram Bessen, gemengd
Kerst Tiramisu

Bereiding

klop de slagroom stijf.

Maak een mengsel van de mascarpone, kwark, suiker en vanillesuiker en spatel de slagroom er door.

 

In een rechthoekige schaal wat van de mascarponecréme verdelen, daarover een paar speculaasjes leggen. De bessen over de speculaasjes verdelen.

 

De rest van de mascarponecréme weer over de vruchten strijken en met een laatste laagje speculaas bedekken. Zet de Kerst Tiramisu voor 5 uur in de koelkast.

Voor het serveren de tiramisu met poedersuiker bestrooien. Als laatst nog met sjablonen en cacaopoeder leuke kerstfiguurtjes maken op de Kerst Tiramisu.

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken