Kerstpasta

Ingrediënten

8 tomaten 
2 sneetjes oud witbrood 
0,5 zakje(s) verse peterselie 
5 eetlepel(s) olijfolie met knoflook en chilipeper 
300 gram kerstpasta 
4 maïskipfilets 
4 eetlepel(s) créme fraïche 
300 gram gorgonzola 
Kerstpasta

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Tomaten schoonmaken, halveren en in een ovenschaal leggen. Korsten van het brood snijden en het brood verkruimelen.

 

Peterselie fijn knippen en door het broodkruim mengen. Broodkruim over de tomaten verdelen en met 3 eetlepels olie besprenkelen. De tomaten in het midden van de oven 15 minuten bakken.

 

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets met zout en peper bestrooien. In een koekenpan de rest van de olie verhitten en de kipfilets in 12 minuten gaar en bruin bakken. In een steelpan créme fraïche met de gorgonzola laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Pasta met de saus, kipfilet en tomaten serveren.

 

Bron: Receptentabel.nl

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken