Kerstpuntjes

Ingrediënten

1 ei

200 milliliter melk

4 sneetjes suikerbrood, zonder korst

50 gram roomboter

1 theelepel kaneel

Kerstpuntjes

Bereiding

Klop in een diep bord het ei los en roer de melk erdoor.

 

Snijd de sneetjes suikerbrood diagonaal door. Verhit in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de helft van de boter.

 

Haal de helft van het brood door het eimengsel en bak het in 2-3 minuten per kant goudbruin en knapperig.

 

Bak hierna de andere helft van het brood op dezelfde manier goudbruin. Leg de wentelpuntjes op een warme schaal en bestrooi ze met kaneel. Serveer direct.

Cookies

 

Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen we er ook op Kerstkoken niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall omdat dit voor ons de enige werkbare oplossing is.

 

Ja, ik accepteer cookies:

 

Op Kerstkoken gebruiken we:

 

 

Meer en uitgebreide informatie over het privacy- & cookiebeleid van Kerstkoken